Ervaren Front-end Developer (Scrumteam)

De Saas-oplossing van scale-up Qwoater in Tilburg is populair en wint in snel tempo terrein! Het enthousiaste development team is daarom op zoek naar versterking. Als Senior Frontend Developer ga je de Qwoater applicaties mee onderhouden en verder ontwikkelen.  

Het groeiende team van Qwoater werkt vanuit het indrukwekkende pand van Van Spaendonck (nabij station Tilburg). Het development team werkt aan een SaaS-oplossing welke gebruikt wordt door accountants en administratiekantoren. Organisaties kunnen hiermee hun klanten ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde cliënt- en HR-dossiers. Om de snelheid van de ontwikkeling en verdere professionalisering vorm te geven zijn we nu op zoek naar een ervaren front-end developer om het team te versterken!  Qwoater heeft DevOps en Scrum “omarmd”: we werken zoveel mogelijk samen om Qwoater te verbeteren en uit te breiden. De volledige omgeving draait op Microsoft Azure.  

We zoeken een developer met ruime ervaring in front-end werkzaamheden, daarnaast is het een pré dat je in staat bent om back-end werkzaamheden uit te voeren. Je bent proactief, enthousiast, goed bekend met de Agile uitgangspunten en wil in de breedte projecten mee oppakken.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een Software Developer met meerdere jaren ervaring als Angular front-end ontwikkelaar en een groot analytisch denkvermogen. Je bent op de hoogte van de laatste technische innovaties en wil deze kennis graag inzetten en uitbreiden. Belangrijk is dat je plezier hebt in je werk, loyaal bent en mee wil bouwen. Je bent flexibel en neemt verantwoordelijkheid! 

Daarnaast heb je  

  • Ruime aantoonbare ervaring met Angular 10+, html, scss/css, typescript, 
  • Ruime ervaring en affiniteit met Design Patterns en de SOLID principles, 
  • Een HBO/Universitair diploma, waarbij (technische) informatica een pré is, 
  • Ervaring met Azure Pipelines (CI/CD), 
  • Ervaring en affiniteit met Azure Cloud, 
  • Pré: Enige ervaring met Cypress, .Net Core of ReadyApi 

Dit bieden wij jou

Jij krijgt de kans om mee te bouwen aan het succes en de groei van het platform Qwoater! Je komt te werken in een groeiend team van 8 enthousiaste, ambitieuze en zeer gedreven specialisten. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd. Respect als je verantwoordelijkheid neemt op de thema’s en taken die je oppakt.

We werken vanuit het inspirerende Van Spaendonck Ondernemingshuis vlak bij het centraal station van Tilburg en af en toe thuis.

We bieden uiteraard een prima salaris..

Bedrijfsinformatie

Qwoater is dé cloud document management-oplossing die nu actueel is. De software van Qwoater helpt accountants en administratiekantoren hun klanten te ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde cliënt- en HR-dossiers. Het mooie van Qwoater is dat dossiers niet alleen door accountants te gebruiken zijn: werkgevers en werknemers kunnen het dossier ook gebruiken. Dezelfde dossiers zijn beschikbaar via meerdere SaaS-systemen. Zo kunnen kantoren documenten eenvoudig uitwisselen met hun klanten, en en zij op hun beurt met hun eigen medewerkers, ieder vanuit zijn eigen SaaS-oplossing.

Qwoater is een zelfstandige onderneming en gelieerd aan Van Spaendock. Van Spaendonck faciliteert al meer dan 100 jaar nieuwe ideeën, innovaties en nieuwe bedrijven. Andere succesvolle labels die onder Van Spaendock vallen zijn Loket.nl, Clever en CoPilot.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar info@qwoater.nl

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Support