Full Stack Software Developer (Scrumteam)

De Saas-oplossing van scale-up Qwoater in Tilburg is populair en wint in snel tempo terrein! Qwoater groeit dus, en het enthousiaste, professionele development team is daarom op zoek naar versterking. Als Full-Stack Software Developer ga je de Qwoater applicaties mee onderhouden en verder ontwikkelen.

Qwoater ontwikkelt API’s in .Net Core en applicaties in Angular. De volledige omgeving draait in Azure en we gebruiken SQL Server databases. We werken als team zoveel mogelijk samen om de Qwoater producten te verbeteren en uit te breiden. DevOps en Scrum zijn ‘omarmd’, maar belangrijker nog: jouw inbreng in het team wordt niet alleen op prijs gesteld, maar is gewoon nodig om tot de beste oplossingen te komen.

Dit breng je mee

We zoeken jou als je goede ideeën hebt en die ook realiseert. Je bent een Full-Stack Software Developer met meerdere jaren ervaring en een groot analytisch denkvermogen. Je houdt jezelf op de hoogte van de laatste technische innovaties en wil deze kennis graag inzetten en uitbreiden. Je bent proactief, enthousiast en wil in de breedte projecten mee oppakken. Belangrijk is dat je plezier hebt in je werk, loyaal bent en mee wil bouwen!

Daarnaast heb je

  • Een HBO of Universitair diploma, waarbij (technische) informatica een pré is
  • Goede kennis van .Net Core C#, TypeScript, Html, CSS/SCSS
  • Ervaring en affiniteit met SOLID principles en Design Patterns
  • Pré: Ervaring met Azure Cloud, WebApi’s, MicroServices, SQL Server en/of Angular
  • Pré: Ervaring met Clean Architecture
  • Pré: Enige ervaring met Cypress of ReadyApi
  • Kennis van moderne ontwikkel-paradigma’s, bijvoorbeeld Test Driven Design (TDD) Continuous Integration (CI), Continuous Delivery (CD)
  • Ervaring met het werken in een Scrum team

Dit bieden wij jou

Jij krijgt de kans om mee te bouwen aan het succes en de groei van het platform Qwoater! Je komt te werken in een groeiend team van 8 enthousiaste, ambitieuze en zeer gedreven specialisten. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd. Respect als je verantwoordelijkheid neemt op de thema’s en taken die je oppakt.

We werken vanuit het inspirerende Van Spaendonck Ondernemingshuis vlak bij het centraal station van Tilburg en af en toe thuis.

We bieden uiteraard een prima salaris.

Bedrijfsinformatie

Qwoater is dé cloud document management-oplossing die nu actueel is. De software van Qwoater helpt accountants en administratiekantoren hun klanten te ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde cliënt- en HR-dossiers. Het mooie van Qwoater is dat dossiers niet alleen door accountants te gebruiken zijn: werkgevers en werknemers kunnen het dossier ook gebruiken. Dezelfde dossiers zijn beschikbaar via meerdere SaaS-systemen. Zo kunnen kantoren documenten eenvoudig uitwisselen met hun klanten, en en zij op hun beurt met hun eigen medewerkers, ieder vanuit zijn eigen SaaS-oplossing.

Qwoater is een zelfstandige onderneming en gelieerd aan Van Spaendock. Van Spaendonck faciliteert al meer dan 100 jaar nieuwe ideeën, innovaties en nieuwe bedrijven. Andere succesvolle labels die onder Van Spaendock vallen zijn Loket.nl, Clever en CoPilot.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar info@qwoater.nl.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief