Nieuwsbrief Qwoater juni

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en updates van Qwoater? Lees het in onze nieuwsbrief van juni en ontdek meer!

Nog even geduld en dan is het alweer zomer! Voor we de zomer gaan vieren met festivals en barbecue-avonden willen we je graag informeren over de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen binnen Qwoater. 

 

Aankondiging: voorbeeld document van generatie documenten wordt verborgen in Loket.nl

Op basis van klantenfeedback is besloten om de documenten die als voorbeeld gegenereerd worden niet meer in Loket.nl te tonen. Dit zorgt ervoor dat het overzicht in het dossier beter behouden kan worden. De documenten zullen nog steeds worden opgeslagen in het werknemersdossier en zijn, als je de juiste rechten hebt, in QwoaterDIRECT zichtbaar.

Als gevolg van deze aanpassing telt een werknemersdossier mee voor de facturatie als er in dit dossier enkel voorbeeld documentgeneratie documenten staan, ondanks dat deze niet zichtbaar zijn binnen Loket.nl. Het voornemen van Qwoater is om deze aanpassing in het aankomende kwartaal door te voeren.


Krijg bericht wanneer je documenten vervallen

Sinds de laatste release van QwoaterDIRECT kunnen er notificatie regels ingesteld worden op basis van de vervaldatum van documenten. Met deze functie krijg je een bericht of notificatie voordat een document vervalt. Hoeveel dagen van te voren kun je zelf instellen. 

Op onze supportpagina vind je meer informatie en toelichting over de inrichting en hoe dit precies werkt: Hoe stel ik documentnotificaties in?

 

Ontdek QwoaterDIRECT via YouTube

QwoaterDIRECT zit vol met mogelijkheden en functionaliteiten. Ben jij benieuwd wat deze zijn en wanneer jij ze als klant krijgt? Bekijk dan onze YouTube video.

Aan de slag met QwoaterDIRECT en ervaren wat de mogelijkheden voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@qwoater.nl en vraag een proefaccount aan. 

 

Ken jij onze support omgeving al?

Nog niet iedereen die klant is bij Qwoater is er bekend mee. Onze eigen support omgeving. In deze omgeving vind je de meeste gestelde vragen over onze Qwoater producten:


Voor QwoaterDIRECT is het sinds kort mogelijk om te zoeken in de support portal. Via een knop rechts onderin de portal krijg je direct toegang tot alle supportartikelen.

 

Nu ook in QwoaterDIRECT een volgorde in ondertekenaars

Vanuit Loket.nl was het al mogelijk om een volgorde aan te geven waarin ondertekenaars een document digitaal ondertekenen. Deze functionaliteit is nu ook beschikbaar vanuit QwoaterDIRECT. Naast alle werknemer documenten worden ook alle werkgever documenten aangeboden voor digitale ondertekening. 

 

Roadmap

Bij Qwoater zijn we altijd bezig met het verbeteren, uitbreiden en optimaliseren van onze diensten. De huidige uitbreidingen staan in de planning of zijn in ontwikkeling:

  • Documenten eenvoudig aan andere dienstverbanden koppelen;
  • Single Sign On mogelijkheid voor gekoppelde systemen zoals Secure Login en Loket.nl;
  • Gedetailleerd inzicht in status van digitale ondertekeningen;
  • Overzicht gebruik documentgeneratie op template niveau.

Vragen over de nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief