Nieuwsbrief Qwoater november

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en updates van Qwoater? Lees het in onze nieuwsbrief van september en ontdek meer!

Ook met de feestdagen voor de deur blijven we bij Qwoater niet stilzitten en afwachten. We hebben de afgelopen tijd weer hard gewerkt om te voldoen aan jouw wensen en behoeften om zo onze dienstverlening te verbeteren. In deze nieuwsbrief hoor je meer over nieuwe documenttypes, automatische beschikbaarheid voor dossiers van nieuwe werknemers en meer!

 

Nieuwe documenttypes

Bij Qwoater doen we ons best om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, en te voldoen aan jouw wensen en behoeften. Daarom hebben we aan de werknemersdossiers de volgende documenttypes toegevoegd:

  • “Geboorte en ouderschapsverlof” met een vernietigingstermijn van 2 jaar
  • “Kopie bankpas” met een vernietigingstermijn van 7 jaar

De documenttypes kunnen door het kantoor via de autorisatiematrix per werkgever beschikbaar gemaakt worden. Indien je één of beide documenttypes standaard beschikbaar wilt laten stellen aan al je klanten, kunnen we dit geautomatiseerd doen. Stuur dan een email naar info@qwoater.nl.

 

Inzicht in documenten van actieve en inactieve werknemers

In QwoaterDIRECT hebben we de status van een werknemer toegevoegd zodat er eenvoudig gefilterd kan worden op dossiers en documenten. Bijvoorbeeld op werknemers met een actief dienstverband. Binnen de dossier-compleet functionaliteit zorgt dit er ook voor dat de dossiers van inactieve werknemers uitgesloten kunnen worden. 

qwoater-november

Dossiers voor nieuwe werknemers automatisch beschikbaar

Waar je eerder bij nieuwe medewerkers een document moest uploaden via Loket.nl voordat het werknemersdossier vanuit QwoaterDIRECT zichtbaar was, is het sinds een recente release mogelijk om automatisch in QwoaterDIRECT dossiers voor nieuwe medewerkers aan te passen. 

 

Roadmap

Bij Qwoater zijn we altijd bezig met het verbeteren, uitbreiden en optimaliseren van onze diensten. De huidige uitbreidingen staan in de planning of zijn in ontwikkeling:

  • Documenten veilig tijdelijk delen met derden die geen account hebben voor Qwoater;
  • Automatische vernietigingstermijnen aanpasbaar op provider niveau;
  • Eén document eenvoudig plaatsen in dossiers van meerdere klanten of werknemers;
  • Vernietigingstermijnen uitbreiding naar dossiers van vertrokken klanten.

 

Ter reminder: indexatie 2023

We leven in een bijzondere tijd met ongekend hoge inflatie en een overspannen arbeidsmarkt. Dit leidt ook bij onze grote leveranciers tot prijsstijgingen tot wel 15%. Helaas dwingt dit ons ook om significante prijsverhogingen door te voeren. Daarom indexeren onze tarieven in 2023 met 9%

 

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen hebben over deze nieuwsbrief neem dan contact met ons op! 

Met vriendelijke groet,

Team Qwoater

Vragen over de nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief