Nieuwsbrief Qwoater oktober

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en updates van Qwoater? Lees het in onze nieuwsbrief van september en ontdek meer!

In de afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met mooie nieuwe functionaliteiten en is de Single Sign-on koppeling met SecureLogin live gegaan. Daarnaast is de indexatie van 2023 bekend. In deze nieuwsbrief informeren we je over deze ontwikkelingen en informatie.

 

Indexatie 2023

We leven in een bijzondere tijd met ongekend hoge inflatie en een overspannen arbeidsmarkt. Dit leidt ook bij onze grote leveranciers tot prijsstijgingen tot wel 15%. Helaas dwingt dit ons ook om significante prijsverhogingen door te voeren. Daarom indexeren onze tarieven in 2023 met 9%

 

Inzicht in gebruik van documentgeneratie  

documentgeneratie
Aan QwoaterDIRECT is op verzoek van een aantal klanten een overzicht toegevoegd waaruit je inzicht krijgt in de documentgeneratie van een bepaalde periode. Dit overzicht is eenvoudig te exporteren naar Excel voor verdere interne analyse. 

 

Dossiers voor nieuwe werknemers automatisch beschikbaar

Waar je eerder bij nieuwe medewerkers een document moest uploaden via Loket.nl voordat het werknemersdossier vanuit QwoaterDIRECT zichbaar was, is het sinds een recente release mogelijk om automatisch in QwoaterDIRECT dossiers voor nieuwe medewerkers aan te passen. 

 

Uitbreiding dossiers voor de samenstelpraktijk

Het doel van Qwoater is dat het binnen je kantoor allround gebruikt kan worden. Om nóg dichter bij dit doel te komen hebben we recent de volgende dossiers toegevoegd: 

  • Permanent dossier
  • Jaarrekening dossier 
  • Samenstel- of administratiedossier

 

We blijven het aantal dossiers komende tijd uitbreiden zodat al je collega’s gebruik kunnen maken van onze oplossing via de gekoppelde software oplossingen of via QwoaterDIRECT.

 

SecureLogin koppeling is LIVE!

secure-login
In onze laatste nieuwsbrief meldden we al dat we bezig waren met de koppeling tussen Qwoater en SecureLogin voor de single sign-on oplossing. We zijn blij te kunnen vertellen dat deze koppeling inmiddels live staat én dat de eerste klanten hier al gebruik van maken!


Ben jij ook geïnteresseerd in de koppeling of wil je meer weten? Mail dan naar support@qwoater.nl !

 

Meer inzicht in digitaal onderteken status

digitaal-ondertekenen
Vanaf nu heb je meer inzicht in de status en het proces van digitaal ondertekenen. Zo kun je zien wie het document nog moet ondertekenen, of waar de ondertekening zich in het proces bevindt. 

 

Roadmap

Bij Qwoater zijn we altijd bezig met het verbeteren, uitbreiden en optimaliseren van onze diensten. De huidige uitbreidingen staan in de planning of zijn in ontwikkeling:

  • Documenten veilig tijdelijk delen met derden die geen account hebben voor Qwoater;
  • Inzicht in actieve en inactieve werknemers binnen QwoaterDIRECT;
  • Automatische vernietigingstermijnen aanpasbaar op provider niveau.

 

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen hebben over deze nieuwsbrief mail dan naar support@qwoater.nl 

Met vriendelijke groet,

Team Qwoater

Vragen over de nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief