Nieuwsbrief Qwoater september

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en updates van Qwoater? Lees het in onze nieuwsbrief van september en ontdek meer!

De zomer ligt alweer achter ons, maar wij hebben met het mooie weer niet stilgezeten. Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag informeren over de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen binnen Qwoater. 

 

Verplaats documenten vanaf nu eenvoudig naar een ander dienstverband

verplaats-documenten-vanaf-nu-eenvoudig-naar-een-ander-dienstverband

Sinds onze laatste release is het heel eenvoudig om werknemers documenten in QwoaterDIRECT te verplaatsten tussen verschillende dienstverbanddossiers. Je hoeft hierdoor niet meer vanuit Loket.nl de werknemers documenten te downloaden en opnieuw te uploaden om ze in een ander dienstverband te zien.  

Voorbeeld

In de bijgevoegde afbeelding kun je zien dat dienstverband IKV6 is geselecteerd. Je kunt de documenten met een paar eenvoudige klikken omzetten naar het dienstverband IKV7. Klik hier voor verdere toelichting.

 

Onderhoud van de klantgegevens geoptimaliseerd

kantoor-instellingen

De werkgever- en werknemersnamen in QwoaterDIRECT zijn makkelijk te beheren vanuit een gekoppeled SaaS-systeem zoals bijvoorbeeld Loket.nl of Daywize. De beheerder kan dit eenvoudig instellen in QwoaterDIRECT onder de kantoorgegevens waardoor er geen dubbel onderhoud meer plaats vindt. De namen zoals die bekend zijn in het leidende systeem worden automatisch overgenomen in de naamgeving in QwoaterDIRECT. 

 

Maak gebruik van Single Sign On via SecureLogin

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de functio om in te loggen met een Single Sign On via SecureLogin. Via deze koppeling kan de toegang tot QwoaterDIRECT ook vanuit de oplossing van SecureLogin plaatsvinden. Je kunt per gebruiker instellen of de inlog via SecureLogin verplicht is, of ook rechtstreeks uitgevoerd mag worden. We blijven werken aan het toevoegen van meer Single Sign On opties.

Wil je gebruik maken van de Single Sign On mogelijkheid? Mail dan naar support@qwoater.nl 

 

Straks een koppeling met Practice Management oplossing Tess van Acuity

Samen met Acuity zijn we gestart met de bouw van een koppeling tussen QwoaterDIRECT en hun Practice Management oplossing ‘Tess’. Door middel van de integratie tussen deze twee ontstaat er een mooie oplossing voor het beheer van clientwerkzaamheden in Tess en opslag en raadpleging van de daarbij horende documenten in Qwoater. 

 

Roadmap

Bij Qwoater zijn we altijd bezig met het verbeteren, uitbreiden en optimaliseren van onze diensten. De huidige uitbreidingen staan in de planning of zijn in ontwikkeling:

  • Gedetailleerd inzicht in status van digitale ondertekeningen;
  • Overzicht gebruik documentgeneratie op template niveau.
  • Automatische vernietigingstermijnen aanpasbaar op provider niveau

Vragen over de nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief