DevOps Engineer (Azure) – Tilburg (24-40 uur)

Qwoater in Tilburg zoekt momenteel een Azure-specialist (in wording) die de Cloud-infrastructuur naar een hoger niveau gaat tillen. Houd je van werken binnen een groeiende en veranderende scale-up waar de lijnen kort zijn en er veel ruimte is voor jouw ideeën op Azure gebied? Dan ben jij wellicht de DevOps Engineer die Qwoater zoekt!

Wat ga je doen?

Qwoater is een cloud document management-oplossing voor accountants en administratiekantoren. Het platform draait in Azure en is de afgelopen jaren flink gegroeid. In de rol van DevOps Engineer heb je dan ook een zeer belangrijke functie binnen de organisatie. Het is jouw verantwoordelijkheid om de huidige infrastructuur te beheren en mee te laten groeien met de behoefte van de organisatie. De rol is tot op heden extern belegd, maar door de groei van de organisatie is het tijd om het intern door te ontwikkelen! Je bent dus de eerste, vaste werknemer in deze rol bij Qwoater. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt. Zie jij mogelijkheden hoe de infrastructuur van Qwoater slimmer en beter kan worden ingericht? Dan krijg je alle ruimte om hiermee aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat organisatie elke dag een stukje beter wordt!

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

• Configuratie, optimalisatie en uitbreiding van de Azure resources in samenwerking met de andere DevOps leden;
• Je stelt technische monitoring inclusief alerting voor de Qwoater diensten in, onderhoudt dit en neemt actie wanneer relevant;
• Je waakt over de beveiliging van de Azure omgeving (middels Azure Cloud Defender), en zorgt voor een maximaal beveiligde en compliant omgeving.
• Je houdt inzicht in de Azure kosten en optimaliseert het gebruik van de resources om deze zo effectief mogelijk in te zetten.
• Je onderhoudt en monitort de werkplek policies (vanuit Microsoft End Point manager), waarbij je dit op een zo effectief mogelijke wijze inregelt en onderhoudt zodat dit minimale aandacht vergt.

Jouw team bij Qwoater

Vanuit het centrum van Tilburg (en deels vanuit huis) wordt er hard gewerkt om dé oplossing te zijn voor het centraal opslaan van alle cliënt gerelateerde documenten en correspondentie. Het huidige team van Qwoater bestaat uit 8 Developers (2 front-end en 6 full-stack), een Business Analist, een Product Owner en een Scrummaster. Qwoater hanteert de agile principes en werkt dagelijks aan het optimaliseren van haar scrum en DevSecOps werkwijze.

Dit breng je mee

• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen Azure omgevingen, waar beveiliging en performance van groot belang is;
• Je bent in het bezit van Azure certificaten of bereid deze te halen;
• Je vindt het leuk om terecht te komen in een kleine, maar groeiende organisatie waarin niet alles is voorgekauwd en je zelf de rol DevOps Engineer gaat vormgeven;
• Je bent communicatief vaardig, en kunt goed communiceren met technische en niet technische collega’s en betrokkenen;
• Je bent resultaat- en klantgericht en streeft er altijd naar om samen met het team de hoogst mogelijke kwaliteit af te leveren;

Dit bieden wij jou

• Een uitdagende baan (24 – 40 uur) bij een ambitieuze scale-up die hard op weg is om dé oplossing op het gebied van document-management binnen de accountancy branche te worden;
• Een rol die je zelf gaat vormgeven en waarin jouw ideeën en initiatieven bijzonder gewaardeerd worden;
• Gedreven, specialistische en bovenal leuke collega’s waarmee je de gedeelde verantwoordelijkheid draagt om te zorgen voor tevreden klanten;
• Een informele en samenhorige bedrijfscultuur waarin er samen wordt geluncht en geregeld bedrijfsuitjes en borrels worden georganiseerd;
• Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, laptop, mobiel, pensioen- en opleidingsmogelijkheden en teambudget dat je samen met je collega’s kunt besteden.

Bedrijfsprofiel

Qwoater is dé cloud document management-oplossing voor de accountancy branche. De software van Qwoater helpt accountants en administratiekantoren hun klanten te ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde cliënt- en HR-dossiers. Het mooie van Qwoater is dat dossiers niet alleen door accountants te gebruiken zijn: alle betrokkenen, waaronder werkgevers, werknemers en derden krijgen afhankelijk van de autorisaties toegang tot hetzelfde dossier. Dezelfde dossiers zijn daarnaast ook beschikbaar via meerdere SaaS-systemen. Qwoater onderhoudt daarbij actief de samenwerking met de gekoppelde SaaS-systemen. Zo kunnen kantoren documenten eenvoudig uitwisselen met hun klanten, en zij op hun beurt met hun eigen medewerkers, ieder vanuit zijn eigen SaaS-oplossing.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar thijs@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via telefoonnummer 013 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp ondersteunt Qwoater bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief