Nieuwsbrief Qwoater januari

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en updates van Qwoater? Lees het in onze nieuwsbrief van december en ontdek meer!

Ook dit jaar informeren we je weer graag over nieuwe functies en ontwikkelingen binnen Qwoater. Door het groeiende aantal gebruikers van Qwoater binnen de samenstelpraktijk, focussen we deze nieuwsbrief op de functionaliteiten die veel ingezet worden bij deze gebruikers.

In deze nieuwsbrief

  • Koppelen met Documentenbox
  • Vanaf nu zijn ook jaardossiers beschikbaar
  • Vennootschapsbelasting dossiers beschikbaar
  • Roadmap

documentenbox

Koppelen met Documentenbox | Eenvoudig documenten uitwisselen met je klanten

Vanaf nu is Qwoater gekoppeld aan de cloudoplossing Documentenbox. Door deze koppeling kun jij heel eenvoudig en veilig zakelijke documenten delen met je klanten. Daarnaast kun jij de documenten van je klanten rechtstreeks in het Qwoater cliëntdossier ontvangen.

Wat Documentenbox uniek maakt is dat de klant altijd eigenaar blijft van zijn of haar Documentenbox account. De integratie met de cloudoplossing maak je eenvoudig door vanuit QwoaterDIRECT een account te initiëren voor je klant. Als de klant zijn wachtwoord heeft aangemaakt kan het tweedelig documenten delen direct beginnen! Wil je meer weten over de koppeling?

Lees hier meer

nieuwsbrief-januari-

Vanaf nu zijn ook jaardossiers beschikbaar

We zijn aan de slag gegaan voor een nieuwe weergave in QwoaterDIRECT. In deze nieuwe weergave kunnen documenten gegroepeerd worden per jaar, en daardoor in een jaardossier getoond worden. Hiermee voldoen we aan de wens van onze gebruikers. 

Wil je meer weten over QwoaterDIRECT en de voordelen hiervan? Meld je dan aan voor het webinar

Vennootschapsbelasting dossiers beschikbaar

Om de samenstelpraktijk verder te ondersteunen hebben we naast alle bestaande dossiers ook VPB dossiers, met bijbehorende documenttypes, toegevoegd. Hiermee kunnen alle documenten voor de samenstelpraktijk in Qwoater opgeslagen worden. 

 

Roadmap

Op dit moment werken aan de volgende vernieuwingen en uitbreidingen:

  • Ondersteuning van dossiers voor natuurlijke personen en IB dossiers;
  • Eén document eenvoudig plaatsen in dossiers van meerdere klanten of werknemers;
  • Afsluiten van jaardossiers;
  • Automatische vernietigingstermijnen aanpasbaar op provider niveau;
  • Vernietigingstermijnen uitbreiding naar dossiers van vertrokken klanten.

 

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen hebben over deze nieuwsbrief, mail ons dan via info@qwoater.nl. Zouden jouw collega’s ook op de hoogte moeten zijn van onze updates? Ze kunnen zich via deze link aanmelden voor onze nieuwsbrief. 

Vragen over de nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief