Document management software
& Secure document sharing

Online documenten delen, structuren en archiveren. Qwoater is dé document management software voor accountants, werkgevers en werknemers.

Weten wat Qwoater voor jou kan betekenen?

Structureren

archiveren

Archiveren

structureren

Delen

delen

Creëren

creëren

Accountants

Innovatief samenwerken
met klanten

Qwoater zorgt voor een eenduidig klantdossier vanuit het perspectief van de accountant. Wij helpen accountants en administratiekantoren hun klanten te ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde werkgever- en werknemerdossiers. In onze document management software zijn de klantdossiers niet alleen intern te gebruiken, ze zijn ook geschikt voor een efficiënte samenwerking met de klant. Zo kun je eenvoudig documenten uitwisselen met klanten en zij op hun beurt met hun eigen medewerkers. Veilig samenwerken in documenten en dossiers was nog nooit zo gemakkelijk.

Werkgevers

Controle over
je personeelsdossiers

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van een administratie- en personeelsdossiers. Vaak word je hierbij ondersteund door accountants of administratiekantoren. De personeelsdossiers vallen vanwege de privacygevoelige informatie onder steeds striktere wetgeving, op zowel nationaal en Europees niveau. Qwoater zorgt ervoor dat het opslaan en delen van dossiers gemakkelijk wordt, voldoet aan wet- en regelgeving en dat de beveiliging van documenten gewaarborgd is.

Clouddienstverleners

Koppelen
met Qwoater

Door te koppelen met Qwoater beschikt jouw platform over nieuwe functionaliteiten, zonder dat je die zelf hoeft te ontwikkelen. Onze omvangrijke document management software is continu in ontwikkeling. We implementeren doorlopend nieuwe functionaliteiten, waardoor jouw klant geen omkijken heeft naar hun document management. Koppelen is bovendien ontzettend eenvoudig. Qwoater is dé leverancier voor klantdossiers binnen de accountancybranche, als SaaS leverancier kun jij je daarom volledig richten op jouw eigen core functionaliteiten.

Ontdek de voordelen van Qwoater

Zij maken al gebruik van Qwoater

HLB van Daal
Grant Thorthon
Accon
ABAB accountants en adviseurs
BDO
Alfa Accountants
Flynth
MTH
WEA Zuid-West
Van Oers
De Beer accountants en belastingadviseurs
QwoaterDiRECT

Ken jij QwoaterDIRECT al?

Alle bestaande voordelen van Qwoater, maar dan nog beter. QwoaterDIRECT maakt het mogelijk om documenten en dossiers direct te beheren: van personeelsdossiers tot het volledige jaarrekeningtraject. Zo heb je altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Je kunt met deze document management software efficiënt samenwerken met klanten, werkgevers en werknemers. Werken vanuit diverse applicaties is verleden tijd, manage jouw documenten vanuit één veilige omgeving.

Ken jij QwoaterRAPPORTEN al?

QwoaterRAPPORTEN zorgt ervoor dat je veilig, eenvoudig en geautomatiseerd rapporten en verklaringen kunt delen met jouw klanten. De klant kan deze rapporten weer veilig delen met partijen die toegang willen hebben, rekening houdend met de regels die daarvoor gelden. Als auditor houd je de controle over de verspreiding van het rapport in handen én ontlast je de klant in het proces van de distributie van rapporten en ISAE3402 en SOC 2 verklaringen.

QwoaterRAPPORTEN
Voordelen van Qwoater

8 voordelen van Qwoater

 • structuur-inzicht

  Structuur & inzicht

  Met de software van Qwoater breng je direct een logische structuur aan in je dossiers. Zo vind je documenten altijd snel terug.

 • autorisatie

  Autorisatie

  Dossiers en documenten zijn alleen toegankelijk voor personen met de juiste autorisaties.

 • null

  Efficiënt en veilig delen

  Het delen van en samenwerken op dossiers via Qwoater is een veilige manier van werken.

 • klaliteit-waarborgen

  Kwaliteit borgen

  Door gebruik te maken van (je eigen) standaard sjablonen en de automatische document generatie van Qwoater, garandeer je de kwaliteit van je documenten.

 • vernietiginstermijn

  Bewaar- en vernietigingstermijnen

  Onze slimme dossiers zijn uitgerust met bewaar- en vernietigingstermijnen.
  Klik hier voor de door ons gehanteerde vernietigingstermijnen

 • klaliteit-waarborgen

  Tijd besparen

  Het samenwerken op digitale personeelsdossiers brengt gemak en efficiency met zich mee.

 • voldoen

  Voldoen aan de laatste wet- en regelgeving

  Qwoater helpt met het opbouwen van werkgevers- en werknemersdossiers die automatisch voldoen aan wet- en regelgeving.

 • naadloze-integratie

  Naadloze integratie & heldere tarieven

  Qwoater krijgt een naadloze integratie met diverse online applicaties. Op deze manier kunnen documenten uit verschillende applicaties direct op één centrale plek opgeslagen en beheerd worden.

Benieuwd naar de functies en voordelen?

“Personeelsdossiers die goed beveiligd zijn en geïntegreerd in de software van Loket.nl: een gouden combinatie. Wij bieden de dossiervorming standaard aan in onze dienstverlening en dit wordt door werkgevers zeer op prijs gesteld”

– Francina de Mooij – eigenaar van Via Salaria.

qwoater-display

Koppelingen van Qwoater

Wist je dat Qwoater een naadloze integratie heeft met diverse partijen?

loket.nl

Loket.nl

De naadloze integratie van Qwoater en Loket.nl werkt perfect. Loket.nl is het grootste online platform in Nederland voor administratie van salaris en personeel. Qwoater is hier naadloos in geïntegreerd. Ideaal voor snelle toegang tot alle dossiers!

Meer weten over Loket.nl?

GEarSoft

Gearsoft

GearSoft vormt met haar Rapportage en Data-analyse een verlengstuk voor bestaande salarisoplossingen. Door de koppeling tussen GearSoft en Qwoater worden loonrapportages automatisch opgeslagen in het Qwoater-werkgeverdossier. Dit maakt jouw werkproces een stuk efficiënter!

Meer weten over GearSoft?

Binnenkort

accept

Accept | SBR Verwerker

Genereer snel en eenvoudig jouw SBR-documenten met Accept. Binnenkort gekoppeld met Qwoater, zodat je bestanden direct kunt koppelen en importeren.

Meer weten?

daywize

Daywize

Daywize is een gebruiksvriendelijk en compleet HR-systeem. Door deze koppeling kun je documenten uit Daywize direct importeren in Qwoater. Binnenkort beschikbaar! 

Meer weten?

digitaal-ondertekenen-en-besparen

Significant besparen met digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen met Qwoater biedt je een volledig veilige, betrouwbare en efficiënte manier van digitaal ondertekenen. Hierdoor is het niet langer nodig om documenten af te drukken, met pen te ondertekenen en daarna weer te digitaliseren. Benieuwd wat jouw onderneming op jaarbasis kan besparen met digitaal ondertekenen? Bereken het met onze Digitaal Ondertekenen Bespaartool!

Ontmoet de mensen achter Qwoater

 • Deniece Kanis
  Deniece Kanis Accountmanager

  Heb jij nog steeds ordners in de kast staan en ben je veel tijd én geld kwijt aan het bijhouden en ordenen daarvan? Laat Deniece, accountmanager bij Qwoater, je helpen bij het digitaliseren van jouw bedrijfsprocessen! Hierdoor werk je AVG-proof en houd je tijd over om te ondernemen.

 • Bastiaan van der Heijden
  Bastiaan van der Heijden Devops teamlid

  Onze rots in de branding voor alle 2de en 3de lijn support verzoeken. Binnen het devops team bewaakt Bastiaan de performance van de omgeving en zorgt dat opleveringen voldoen aan alle klantwensen.

 • Judith Westgeest
  Judith Westgeest Accountmanager

  Vragen over het klant- of personeelsdossier? Dan ben je bij Judith aan het goede adres. Als accountmanager van Qwoater beantwoordt ze al jouw vragen.

 • Bart Bollen
  Bart Bollen Devops teamlid

  Bart is onze  grootste topper in het oplossen van technische uitdagingen. Bij Qwoater komt zijn opleiding Technische Informatica aan de TU Delft goed van pas.

 • Tonko Boekhoud
  Tonko Boekhoud Devops teamlid en scrummaster

  Onze meest ervaren ontwikkelaar en bewaker van de architectuur van de Qwoater oplossing. Als scrummaster weet Tonko als geen ander het devops team te motiveren en met elkaar de dienst steeds verder te brengen.

 • Ernesto Lopez Vega
  Ernesto Lopez Vega Product Owner

  Sinds jaar en dag betrokken bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen in de accountancymarkt. Ernesto kwam met het idee om een centrale klantdossier-oplossing te ontwikkelingen in de cloud ter ondersteuning van accountants, administratiekantoren, SaaS leveranciers en ondernemers. Als productowner en directeur dagelijks betrokken bij het verbeteren van de dienstverlening voor onze klanten.

Blogs

page 1 of 4

Ben je een accountant of administratiekantoor en wil jij koppelen met dé document management software? Meld je nu aan.

Aanmelden
Support