Hoe efficiënt is jouw document-beheer doe de Qwoater-scan

Qwoater biedt jou gratis en vrijblijvend een scan waarin jij ontdekt hoe efficiënt jouw documentbeheer is. De scan is ontworpen voor jou als accountant om je inzicht te geven in het beheer van je klantdocumenten. Dit geeft je de mogelijkheid je processen te optimaliseren en de bedrijfsresultaten te verbeteren. Of je nu werkzaam bent bij een klein boekhoudkantoor of een groter accountancybureau, onze scan helpt jou in vier minuten de volgende stap te zetten in de verbetering van het documentbeheer.

Benieuwd naar de efficiëntie van jouw documentbeheer?

Doe De Scan Qwoater

Waarom een scan

De wereld van de zakelijke dienstverlening is voortdurend in beweging en wordt steeds complexer door de toegenomen wet- en regelgeving. Het is van essentieel belang ervoor te zorgen dat je binnen de samenstelpraktijk optimaal functioneert, zowel tijd als kosten bespaart en voldoet aan de continu veranderende wet- en regelgeving. Op basis van de scores krijg je een persoonlijk advies die je helpt klantdocumenten efficiënter te kunnen beheren, en met een goede oplossing te komen.

Verbeter je efficiëntie

Van informatie ophalen uit verschillende systemen, tot eindeloos wachten op documenten. En van zoeken naar juiste documentversies, tot onduidelijkheid over de veiligheid van je documenten. Zomaar een aantal zaken waar je als accountant in de samenstelpraktijk mee te maken krijgt en die de efficiëntie van je documentbeheer mogelijk beïnvloeden. Met de Qwoater scan krijg je binnen vijf minuten inzicht in je efficiëntie en ontvang je advies op maat om je documentbeheer gemakkelijk te optimaliseren.

Nieuwsgierig geworden?

Wat levert de scan je op?

Bespaar tijd en verbeter
je samenwerking

Aanmelden
Nieuwsbrief