www.qwoater.nl

mob_logo-default

Vacature: Medior Full Stack Developer (.NET)

De Saas-oplossing van scale-up Qwoater in Tilburg is populair en wint in snel tempo terrein! Het development team is daarom op zoek naar versterking. Als fullstack developer ga je het platform verder ontwikkelen.

Document Hub vs. DMS: de belangrijkste verschillen voor jou als accountant

Eén veilige plek, waar je alle klantdossiers van jouw accountancykantoor opslaat en lekker makkelijk weet te vinden? Die je eenvoudig koppelt aan (én weer losmaakt van) de applicaties waar je mee werkt? Dát is de Document Hub. Maar omdat het over documenten gaat, wordt dit veelal verward met een DMS. Dat klopt niet, want er zijn belangrijke verschillen. Welke dat zijn, ontdek je in dit artikel. Wie wint voor jou de battle?

Nieuwsbrief december 2023

Lees meer over de laatste updates en ontwikkelingen van Qwoater in onze nieuwsbrief van december. Ga direct naar onze website.

9 tips bij het kiezen van een Document Management Systeem

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en updates van Qwoater? Lees het in onze nieuwsbrief van november en ontdek meer! Ben jij als accountant op zoek naar een Document Management Systeem? Houd deze 9 tips dan in het achterhoofd om tot de beste keus te komen. Lees hier verder.

Nieuwsbrief november 2023

Lees meer over de laatste updates en ontwikkelingen van Qwoater in onze nieuwsbrief van november. Ga direct naar onze website.