www.qwoater.nl

mob_logo-default
dit_after
green-top-right
cream-sub

Nieuwsbrief december 2023

Het nieuwe jaar is altijd een goed moment om na te denken over doelen, voornemens én innovatie. Daarom informeren we je deze nieuwsbrief graag over nieuwe koppelingen, het nieuwe all-in tarief voor digitaal ondertekenen én nieuwe documenttypes.

In deze nieuwsbrief

 • Herinnering: All-in tarief voor digitaal ondertekenen in de salarispraktijk
 • Automatische vernietigingstermijnen voor dossiers vertrokken klanten
 • Nieuw: geheimhoudingsverklaring werknemer
 • Start met automatische documentgeneratie
 • Koppeling AFAS en Silverfin is live
 • Bekijk onze tarieven
 • Roadmap

All-in tarief voor digitaal ondertekenen in de salarispraktijk

Voor onze klanten in de salarispraktijk komt er in 2024 een nieuw tarief beschikbaar. Klanten die voor dit tarief kiezen betalen per werknemersdossier, € 0,80 extra en per werkgeverdossier, € 0,50 extra. Bij toepassing van dit tarief vindt verder geen facturatie meer plaats per document dat aangeleverd is voor digitale ondertekening en is daarmee een all-in tarief.

 

Zou je willen overstappen naar dit tarief of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact op

Automatische vernietigingstermijnen voor dossiers vertrokken klanten

Het is inmiddels mogelijk om klantdossiers automatisch te vernietigen met Qwoater. Op basis van de inactief datum die in QwoaterDIRECT is ingesteld op de klantkaart worden documenten en bijbehorende dossiers conform de ingestelde vernietigingstermijnen volledig vernietigd. Deze termijnen kan een beheerder  in QwoaterDIRECT zelf instellen

 

Voorwaarde voor het daadwerkelijk laten vernietigen van documenten is dat de telling van de klant/werkgeverdossiers gebaseerd is op de aanwezigheid van een klant- of werknemersdocument en niet enkel bij de aanwezigheid van een werkgeversdocument zoals standaard het geval is bij klanten die voor 2023 klant geworden zijn.

 

Ben je voor 2023 klant geworden bij Qwoater en  wil je klant/werkgeverdossiers van vertrokken klanten  automatisch laten vernietigen, neem dan contact met ons op.

 

Neem contact op

Nieuw: geheimhoudingsverklaring werknemer

Op verzoek van onze klanten hebben we recent het documenttype: “geheimhoudingsverklaring werknemer” toegevoegd als onderdeel van het werknemersdossier. De documenten die onder deze categorie opgeslagen worden kennen een automatische vernietigingstermijn van 7 jaar na de uitdienstdatum.

Begin 2024 goed: start met automatische documentgeneratie vanuit Loket.nl!

Maak optimaal gebruik van je ICT-systemen in 2024. Gebruik aankomend jaar documentgeneratie, of breid dit gebruik uit. Je kunt met gebruikgeneratie gegevens uit Loket.nl heel eenvoudig elk medewerkerdocument automatisch genereren. Door het gebruik van QwoaterDIRECT wordt het beheer van templates en doorvoeren van eventuele aanpassingen aan de gegenereerde documenten wel heel eenvoudig. Ook biedt je heel eenvoudig het document aan ter digitale ondertekening.

 

Ben je benieuwd naar de documentgeneratie? Bekijk dan ook het webinar dat we samen met Loket.nl hebben opgenomen. Of lees hier meer over de werking van documentgeneratie in Qwoater.

 

Bekijk het webinar

Koppeling AFAS en Silverfin is live!

Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld zijn de koppelingen met AFAS en Silverfin eind november live gegaan. De koppeling met AFAS is zelf in te stellen met de instructie via deze link. 

Bekijk de tarievenbrochure van Qwoater

In 2024 passen we onze prijzen aan. Zo bieden we de optie voor een all-in tarief voor digitaal ondertekenen. Ben je benieuwd naar alle tarieven voor 2024 of wat er voor jou verandert?

Neem dan contact met ons op. We sturen onze tarievenbrochure graag naar je toe.

 

Neem contact op

Roadmap

We werken op dit moment aan de volgende uitbreidingen:

 • Eén document eenvoudig plaatsen in dossiers van meerdere klanten (reeds opgeleverd) of werknemers (in ontwikkeling).
 • Documentgeneratie templates op CAO niveau
 • Automatische documentherkenning voor toewijzing nieuwe documenten aan de juiste categorie.
 • Ondersteuning uitwisseling grote bestanden (alternatief voor bijvoorbeeld WeTransfer)
 • Bulk digitaal ondertekenen

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen hebben over deze nieuwsbrief, mail ons dan via info@qwoater.nl. Zouden jouw collega’s ook op de hoogte moeten zijn van onze updates? Ze kunnen zich via de footer (onderkant) van onze website aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Team Qwoater

pen_doos-after
dms-plant-btm
dark-black-br
white_top-lt
blue_btm-left
clip-image

Boek je demo

Is het echt zó makkelijk?
Ontdek het zelf in een gratis demo!

Gratis, 45 min. Vrijblijvend.

green_btm-left
top_left-blue

Volg ons op LinkedIn en mis niks!