www.qwoater.nl

mob_logo-default
dit_after
green-top-right
cream-sub

Nieuwsbrief juli 2023

Het is weer zomer: tijd om even uit te rusten. Maar ook nu zitten wij niet stil om nieuwe ontwikkelingen en updates door te voeren. In deze nieuwsbrief lees je meer over de optimalisaties die we hebben geïmplementeerd. Zo ben je weer helemaal up-to-date om aan de slag te gaan.

In deze nieuwsbrief

 • Qwoater voor werkgevers beschikaar via Loket.nl Marketplace
 • HR dossiers eenvoudig overdragen aan vertrekkende werknemers
 • Kopieer eenvoudig bestaande documenten naar andere dossiers
 • Zoeken op lege kolommen
 • Nieuwe weergave: recent bewerkte documenten
 • Roadmap

Qwoater voor werkgevers beschikbaar via Loket.nl Marketplace

Sinds kort kunnen gebruikers via de Loket.nl Marketplace aangeven dat ze interesse hebben in het gebruik van Qwoater. Als provider ontvang je hier een e-mailbericht van, zodat je de toegang tot Qwoater en QwoaterDIRECT eenvoudig kan inregelen.

qwoater-voor-werkgevers-beschikbaar-via-loket.nl-marketplace-1

HR dossiers eenvoudig overdragen aan vertrekkende werknemers

In de vorige nieuwsbrief gaven we al aan dat we een koppeling hebben toegevoegd tussen Qwoater en Documentenbox. Je kunt HR-dossiers nu veilig en eenvoudig overdragen aan vertrekkende medewerkers, zonder tussenkomst van e-mail. Vanuit de AVG is dit een eis waar je als werkgever aan moet voldoen. De functionaliteit is via QwoaterDIRECT beschikbaar voor zowel accountantskantoor als werkgever. Bekijk voor meer informatie de instructie, of neem contact met ons op.

Kopieer eenvoudig bestaande documenten naar andere dossiers

Het is nu mogelijk om een bestaand document vanuit Qwoater met een paar eenvoudige klikken te kopiëren naar een ander dossier. Dit voorkomt het steeds opnieuw downloaden en uploaden van documenten die in meerdere dossiers ondergebracht moeten worden. Hierdoor werk je efficiënter en houd je meer overzicht. Wil je meer informatie over deze functionaliteit? Neem dan contact met ons op.

Zoeken op lege kolommen

Bij Qwoater werken we continu aan nieuwe ontwikkelingen, waarbij we de wensen van onze klanten meenemen. Op verzoek van onze klanten hebben we toegevoegd dat je documenten kunt zoeken op basis van het ontbreken van een bepaalde waarde in QwoaterDIRECT. In de filters kun je nu middels de zoekterm “[ ]” (gebroken haakjes open en sluiten) documenten zoeken met lege velden, wat een hoop tijd bespaart.

Nieuwe weergave: recent bewerkte documenten

Het startscherm in QwoaterDIRECT toont niet meer alle documenten waar je toegang tot hebt, maar enkel de documenten die in afgelopen 7 dagen bewerkt of ingebracht zijn. Hierdoor vind je nog sneller documenten waar je aan hebt gewerkt. Via de weergave optie rechts bovenin het scherm kun je uiteraard de weergave aanpassen naar het ‘oude’ overzicht met alle documenten, of naar een weergave waarbij documenten gegroepeerd worden per dossier.

Roadmap

Op dit moment werken we aan de volgende vernieuwingen en uitbreidingen:

 • Afsluiten van boekjaardossiers.
 • Eén document eenvoudig plaatsen in dossiers van meerdere klanten of werknemers.
 • Koppeling met AFAS voor samenstelpraktijk (in onderzoek).
 • Koppeling met Nmbrs (in onderzoek).
 • Automatische vernietigingstermijnen aanpasbaar op provider niveau.
 • Aanpassen van dossiercompleet configuratie.
 • Vernietigingstermijnen uitbreiding naar dossiers van vertrokken klanten

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen hebben over deze nieuwsbrief, mail ons dan via info@qwoater.nl. Zouden jouw collega’s ook op de hoogte moeten zijn van onze updates? Ze kunnen zich via de footer (onderkant) van onze website aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Team Qwoater

pen_doos-after
dms-plant-btm
dark-black-br
white_top-lt
blue_btm-left
clip-image

Boek je demo

Is het echt zó makkelijk?
Ontdek het zelf in een gratis demo!

Gratis, 45 min. Vrijblijvend.

green_btm-left
top_left-blue

Volg ons op LinkedIn en mis niks!