www.qwoater.nl

mob_logo-default
dit_after
green-top-right
cream-sub

Nieuwsbrief september 2023

We starten de herfst met goed nieuws. Afgelopen maand is de koppeling tussen Hix en Qwoater live gegaan. Door deze koppeling is het heel eenvoudig om documenten vanuit Hix automatisch op te slaan in het klantdossier van Qwoater. Op deze manier is het voor accountants nog makkelijker om klantdocumenten te beheren.  De koppeling zorgt ervoor dat zowel documenten die via Hix bij klanten opgevraagd worden, als fiscale aangiftes, direct en zonder extra handelingen automatisch in het Qwoater klantdossier terecht komen. De documenten zijn hierdoor ook direct beschikbaar vanuit andere gekoppelde software van Qwoater.

Woensdag 11 oktober hebben Hix en Qwoater geproost op deze mooie koppeling. Arjan van Brakel, directeur bij Hix, is te spreken over de koppeling: “In onze best-of-breed filosofie is Qwoater een logische partner. Zowel Qwoater als Hix hebben een jarenlange ervaring binnen de accountancy branche en weten goed wat er bij onze klanten en prospects speelt. Complimenten aan het team van Qwoater voor de soepele samenwerking en integratie!”

Ernesto Lopez Vega, directeur van Qwoater, is ook blij met de nieuwe koppeling: “Deze nieuwe koppeling met Hix biedt onze gezamenlijke klanten weer extra gemak en ondersteunt onze doelstelling om alle klantgerelateerde documentprocessen binnen de accountancy vanuit een centraal klantdossier te ondersteunen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Hix en het valt elke keer op dat onze visies mooi aansluiten en we de klanten centraal stellen, een mooie match!”

De software van Hix is voornamelijk van toepassing in de samenstelpraktijk. Stuur dit bericht vooral door naar jouw collega’s in de samenstelpraktijk die dit nieuws niet mogen missen! Zouden jouw collega’s altijd op de hoogte moeten zijn van onze updates? Ze kunnen zich via de footer (onderkant) van onze website aanmelden voor onze nieuwsbrief.

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over onze koppeling met Hix. Mocht je vragen hebben over deze nieuwsbrief, mail ons dan via info@qwoater.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Qwoater

pen_doos-after
dms-plant-btm
dark-black-br
white_top-lt
blue_btm-left
clip-image

Boek je demo

Is het echt zó makkelijk?
Ontdek het zelf in een gratis demo!

Gratis, 45 min. Vrijblijvend.

green_btm-left
top_left-blue

Volg ons op LinkedIn en mis niks!