www.qwoater.nl

mob_logo-default
dit_after
green-top-right
cream-sub

Vacature:
Medior Full Stack Developer (.NET)

De Saas-oplossing van scale-up Qwoater in Tilburg is populair en wint in snel tempo terrein! Het development team is daarom op zoek naar versterking. Als fullstack developer ga je het platform verder ontwikkelen.

Het groeiende team van Qwoater werkt vanuit het indrukwekkende pand van Van Spaendonck (nabij station Tilburg). Het development team werkt aan een documenten-hub specifiek voor de accountancy branche. Accountancy kantoren kunnen hiermee hun klantdossiers opbouwen, onderhouden, veilig delen en beschikbaar stellen aan andere SaaS partijen. De software van Qwoater draait volledig in Azure en het team hanteert DevSecOps en Scrum als methode om haar oplossing constant te verbeteren en beschikbaar te stellen aan de klanten.

We zoeken een Full Stack developer met ruime ervaring in .NET en bij voorkeur Angular. Je bent proactief, enthousiast, communicatief sterk en wil in de breedte de software uitbreiden en onderhouden.

Dit breng je mee

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als full stack ontwikkelaar en beschikt over een groot analytisch denkvermogen. Je houdt van uitdagingen en constante verbetering van de software waar je aan werkt past goed bij je Je bent op de hoogte van de laatste technische innovaties en wil deze kennis graag inzetten en uitbreiden. Belangrijk is dat je plezier hebt in je werk, loyaal bent en mee wilt bouwen. Je bent flexibel en neemt verantwoordelijkheid! Gezelligheid in het team is voor jou belangrijk.

Daarnaast heb jij:

 

  • HBO/Universitair denkniveau, waarbij (technische) informatica een pré is;
  • Goede kennis van C#, Angular;
  • Werkt volgens de SOLID principles, Continuous Integration (CI), Continuous Delivery (CD));
  • Ervaring met WebApi’s en webservices;
  • Ervaring met, en interesse in Azure;
  • Gewend Agile Scrum te werken (DevSecOps)
  • 5-7 jaar ervaring als developer
  • Affiniteit met security

Dit bieden wij jou

Qwoater biedt een uitdagende omgeving waar je als developer goed je analytische vaardigheden kan toepassen, we werken met de nieuwste versies van .NET en Angular.

Jij krijgt de kans om mee te bouwen aan het succes en de groei van het platform Qwoater! Je komt te werken in een gezellig team van 7 enthousiaste, ambitieuze en zeer gedreven specialisten. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd.

Je werkt vanuit het inspirerende kantoor in Tilburg dat zowel via OV als met eigen auto prima te bereiken is met goede parkeermogelijkheden. Het bedrijfsrestaurant biedt heerlijke lunch mogelijkheden met personeelskorting.

Je krijgt een opleidingsbudget dat je naar eigen keuze mag inzetten voor vakgerichte trainingen. Er is een ruim teambudget beschikbaar waarmee het Qwoater team zelf diverse uitjes inplant. We faciliteren een moderne pensioenopbouw en voor het uitvoeren van je werkzaamheden krijg je uiteraard een snelle moderne laptop en mobiel. Thuiswerken op bepaalde dagen behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsinformatie (Wat doen wij?)

Qwoater levert als enige partij in Nederland een document-hub voor de accountancy en onderscheidt zich hiermee van de ‘standaard’ Document management oplossingen die in de markt te vinden zijn. We bouwen aan meerdere API’s en een frond-end waarin documentprocessen ondersteund worden zoals salarisverwerking en het opstellen van jaarrekeningen. De software van Qwoater helpt accountants en administratiekantoren hun klanten te ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde klantdossiers. Het mooie van Qwoater is dat dossiers eenmalig opgeslagen worden en alle betrokken partijen middels slimme autorisaties toegang kunnen krijgen tot de documenten. Dit geldt niet allen voor de medewerkers binnen onze klanten maar ook voor hun ondernemingen die zij als klant hebben en derden. Daarnaast werken we hard aan het uitbreiden van het aantal gekoppelde SaaS-partijen.

Qwoater is een zelfstandige onderneming en bedient een significant deel van de accountancy markt. 65% van de top 30 kantoren maken al gebruik van Qwoater maar de ambitie reikt verder waarbij we komende jaren double digit blijven groeien.

pen_doos-after
dms-plant-btm
dark-black-br
white_top-lt
blue_btm-left
clip-image

Boek je demo

Is het echt zó makkelijk?
Ontdek het zelf in een gratis demo!

Gratis, 45 min. Vrijblijvend.

green_btm-left
top_left-blue

Volg ons op LinkedIn en mis niks!