Qwoater voor clouddienstverleners

Structureren

archiveren

Archiveren

structureren

Delen

delen

Creëren

creëren

Koppelen met Qwoater

Door te koppelen met Qwoater voeg je veel nieuwe functionaliteiten aan je platform toe, zonder dat je die zelf hoeft te ontwikkelen. Onze dienstverlening is bovendien altijd in ontwikkeling. We implementeren dus doorlopend nieuwe functionaliteiten. Bovendien is koppelen met Qwoater ontzettend eenvoudig.

Koppelen met Qwoater

De voordelen van Qwoater

Documenten worden deelbaar gemaakt binnen de keten die accountants met werkgevers en werkgevers met werknemers verbindt. Eventueel uit te breiden met andere partijen die een relevante bijdrage hebben aan business processen binnen de keten.

 • Dossierverwerking
  De uitdaging van
  dossierverwerking

Verwerking van gestructureerde data vindt op grote schaal plaats binnen eigenlijk iedere clouddienst. Het verwerken van documenten, niet-gestructureerd data, wordt echter vaak als ingewikkeld ervaren. Documenten laten zich niet eenvoudig door traditionele databases verwerken maar vergen ook specifieke functionaliteit, denk bijvoorbeeld aan documentcreatie, versiebeheer en inhoud van documenten doorzoekbaar maken. Ook het veilig delen en uitwisselen van documenten tussen verschillende gebruikers is vaak een uitdaging. Met Qwoater vang je al deze uitdagingen op en kun je volledig gefocust blijven op de kernfunctionaliteit van je clouddienst.

 • Naadloze integratie
  Naadloze
  integratie

Voor aanbieders van clouddiensten is Qwoater de ideale oplossing. Met onze krachtige API is naadloze integratie van onze functionaliteit in jouw dienst snel voor elkaar. Zo kun je allerlei dossier- en documentgerelateerde functionaliteit in je dienst aanbieden, zonder die zelf te hoeven ontwikkelen. Je kunt je zo volledig focussen op de ontwikkeling van je eigen dienst. Het enige dat je hoeft te doen is onze webservices te integreren.

Voordelen van Qwoater

Qwoater in het kort

 • Digitaal ondertekenen

  Digitaal ondertekenen

 • Beveiligen van documenten

  Beveiligen van documenten in een specifiek domein

 • Onbeperkte omvang van dossiers

  Onbeperkte omvang
  van dossiers

 • Documenten doorzoekbaar maken

  Documenten doorzoekbaar maken

 • Op de juiste wijze meta-dateren van documenten

  Op de juiste wijze meta-dateren van documenten

 • Bewaar- en vernietigingstermijnen worden automatisch gehandhaafd

  Bewaar- en vernietigingstermijnen
  worden automatisch gehandhaafd

 • Classificeren en indelen van documenten

  Classificeren en indelen van documenten

 • Mutaties worden in audittrail geregistreerd

  Mutaties worden in audittrail
  geregistreerd

 • Documenten op veilige wijze deelbaar maken

  Documenten op veilige wijze
  deelbaar maken

Brochure cloud management

Download de brochure

Flexibele
autorisatiestructuur

Door de flexibele autorisatiestructuur kan exact worden ingesteld welke partijen geautoriseerd zijn om documenten te bekijken en te bewerken. De autorisatiestructuur kan worden aangepast op de rollen die jouw clouddienst ondersteunt.

Centrale
dossieropbouw

Dossiers worden centraal aangelegd en in stand gehouden, zodat alle documenten van bijvoorbeeld een werkgever of werknemer gegroepeerd blijven in het desbetreffende dossier. Hierdoor hebben gebruikers, mits voldoende geautoriseerd, vanuit alle gekoppelde clouddiensten steeds toegang tot de relevante stukken uit een dossier. Hierdoor vervalt de noodzaak om hetzelfde document in meerdere systemen op te slaan.

Naadloze
integratie

Functionaliteit van Qwoater integreer je precies op die relevantie plekken in jouw clouddienst. Zo wordt documentverwerking een naadloos onderdeel van de businessprocessen van je klanten.

Volledig in lijn met de nieuwste
wet- en regelgeving

Qwoater borgt security en privacy om haar klanten in staat te stellen op document-vlak te kunnen voldoen aan de AVG

Kwaliteit
gegarandeerd

Qwoater is volledig SOC2 gecertificeerd. Je bent dus verzekerd van kwalitiatieve dienstverlening.

Qwoater blijft zich steeds doorontwikkelen en aanpassen op veranderingen in de markt. Door Qwoater te integreren heeft u geen omkijken meer naar de verwerking van documenten.

download de brochure
voor accountants

download de brochure
voor werkgevers

Aanmelden
Support