Koppelen met Qwoater

Door te koppelen met Qwoater voeg je veel nieuwe functionaliteiten aan je platform toe, zonder dat je die zelf hoeft te ontwikkelen. Onze omvangrijke dienstverlening is bovendien altijd in ontwikkeling. We implementeren dus doorlopend nieuwe functionaliteiten. Bovendien is koppelen met Qwoater ontzettend eenvoudig.

De voordelen van Qwoater

Documenten worden deelbaar gemaakt binnen de keten die accountants met werkgevers en werkgevers met werknemers verbindt. Eventueel uit te breiden met andere partijen die een relevante bijdrage hebben aan business processen binnen de keten.

 • null
  De uitdaging van
  dossierverwerking

Verwerking van gestructureerde data vindt op grote schaal plaats binnen eigenlijk iedere clouddienst. Het verwerken van documenten, niet-gestructureerd data, wordt echter vaak als ingewikkeld ervaren. Documenten laten zich niet eenvoudig door traditionele databases verwerken maar vergen ook specifieke functionaliteit, denk bijvoorbeeld aan documentcreatie, versiebeheer en inhoud van documenten doorzoekbaar maken. Ook het veilig delen en uitwisselen van documenten tussen verschillende gebruikers is vaak een uitdaging. Met Qwoater vang je al deze uitdagingen op en kun je volledig gefocust blijven op de kernfunctionaliteit van je clouddienst.

 • null
  Naadloze
  integratie

Voor aanbieders van clouddiensten is Qwoater de ideale oplossing. Met onze krachtige API is naadloze integratie van onze functionaliteit in jouw dienst snel voor elkaar. Zo kun je allerlei dossier- en documentgerelateerde functionaliteit in je dienst aanbieden, zonder die zelf te hoeven ontwikkelen. Je kunt je zo volledig focussen op de ontwikkeling van je eigen dienst. Het enige dat je hoeft te doen is onze webservices te integreren.

Voordelen van Qwoater

Qwoater in het kort

 • null
  Digitaal
  ondertekenen
 • null
  Beveiligen van documenten in een
  specifiek domein
 • null
  Onbeperkte omvang
  van dossiers
 • null
  Documenten doorzoekbaar
  maken
 • null
  Op de juiste wijze meta-dateren
  van documenten
 • null
  Bewaar- en vernietigingstermijnen
  worden automatisch gehandhaafd
 • null
  Classificeren en indelen van
  documenten
 • null
  Mutaties worden in audittrail
  geregistreerd
 • null
  Documenten op veilige wijze
  deelbaar maken

Alle details weten?
Download dan nu de gratis leaflet

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Koppelen met Qwoater leaflet

Flexibele
autorisatiestructuur

Door de flexibele autorisatiestructuur kan exact worden ingesteld welke partijen geautoriseerd zijn om documenten te bekijken en te bewerken. De autorisatiestructuur kan worden aangepast op de rollen die jouw clouddienst ondersteunt.

Centrale
dossieropbouw

Dossiers worden centraal aangelegd en in stand gehouden, zodat alle documenten van bijvoorbeeld een werkgever of werknemer gegroepeerd blijven in het desbetreffende dossier. Hierdoor hebben gebruikers, mits voldoende geautoriseerd, vanuit alle gekoppelde clouddiensten steeds toegang tot de relevante stukken uit een dossier. Hierdoor vervalt de noodzaak om hetzelfde document in meerdere systemen op te slaan.

Naadloze
integratie

Functionaliteit van Qwoater integreer je precies op die relevantie plekken in jouw clouddienst. Zo wordt documentverwerking een naadloos onderdeel van de businessprocessen van je klanten.

Volledig in lijn met de nieuwste
wet- en regelgeving

Qwoater borgt security en privacy om haar klanten in staat te stellen op document-vlak te kunnen voldoen aan de AVG

Kwaliteit
gegarandeerd

Qwoater is volledig SOC2 gecertificeerd. Je bent dus verzekerd van kwalitiatieve dienstverlening.

Qwoater blijft zich steeds doorontwikkelen en aanpassen op veranderingen in de markt. Door Qwoater te integreren heeft u geen omkijken meer naar de verwerking van documenten.

informatie

download de brochure
voor accountants

informatie

download de brochure
voor werkgevers

Support