Veilig documenten delen met je klant via Qwoater en Documentenbox

Als accountant deel je vaak documenten met je klanten. Jij hebt bestanden van hen nodig om verder te kunnen met je werk en jij deelt weer documenten die ondernemers inzicht geeft. Qwoater biedt jullie dé oplossing om veilig en eenvoudig deze documenten met elkaar te delen. Dit zorgt voor een snelle en veilige samenwerking tussen jou en je klant. Meer weten?
qwoater.nl - Delen via qwoater en documentenbox

Wat is Documentenbox?

Documentenbox is een documentoplossing ontwikkelt voor ondernemers. Met Documentenbox kunnen ondernemers zelf hun documenten beheren en veilig delen met hun accountant. Anders dan bij een portal oplossing blijft het account van de ondernemer en bepaalt deze zelf welke documenten er met wie worden gedeeld.
wat-is-documentenbox

Wat houdt de koppeling tussen
Qwoater en Documentenbox in?

Door de koppeling met Documentenbox wordt het heel eenvoudig om veilig zakelijke documenten met je klant te delen. Als accountant stuur jij vanuit QwoaterDIRECT eenvoudig je documenten naar je klant door de koppeling met Documentenbox. De ondernemer ontvangt dan de bestanden automatisch in zijn account. En andersom ontvang jij eenvoudig documenten van je klant in zijn clientdossier in Qwoater.

Veilig HR-documenten overdragen

Je kunt vanuit Qwoater veilig en gecontroleerd het HR-dossier van een vertrekkende medewerker overdragen. Dit met een paar eenvoudige klikken en zonder gebruik van e-mail. De documenten worden beschikbaar gesteld in een veilig documentenbox-account waar de medewerker zelf eigenaar van is. Zo voldoe jij direct aan de wetgeving op dit gebied.

Hoe maak je de koppeling met Documentenbox?

Om het voor jou en je klant nog eenvoudiger te maken kun je vanuit Qwoater makkelijk een account in Documentenbox account aanmaken voor je ondernemer. Jouw klant ontvangt een e-mail en stelt zelf zijn inloggegevens in. Vanaf dat moment kan jouw klant makkelijk documenten met je delen, en jij kunt via QwoaterDIRECT jouw documenten makkelijk delen met je klant. Heeft je klant al een account? Maak de koppeling eenvoudig zelf via een verificatiecode! 

qwoater.nl - de voordelen van onze koppeling

De voordelen van deze koppeling

qwoater.nl - makkelijker samenwerken met je klanten

Wil je meer weten over de koppeling en hoe jij hierdoor makkelijker samenwerkt met je klanten?

Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden
Nieuwsbrief