SOC 3-rapport:

hoe Qwoater jouw veiligheid waarborgt

Als softwareontwikkelaar zijn en voelen wij ons verantwoordelijk voor jouw gegevens. Online veiligheid hebben wij daarom vanuit de kern geïmplementeerd in onze software. Zo beperken we de risico’s en waarborgen we je privacy. Een tastbare uitwerking daarvan is ons SOC 3-rapport.

qwoater-soc-3-report-mockup-2022

Wat is een SOC 3-rapport?

SOC staat voor Service Organisation Control en is een wereldwijde standaard voor de onafhankelijke beoordeling van de interne beheersing van serviceorganisaties. Concreet betekent dit in ons geval dat er onderzoek wordt gedaan naar de principes als informatiebeveiliging, vertrouwelijkheid en privacy worden getoetst (SOC 2). De SOC 3 is een openbare, meer toegangkelijke versie van onze SOC2 Type II rapport – zonder de gevoelige informatie. Zo kan iedereen controleren dat wij ons werk verantwoordelijk uitvoeren.

wat is een soc 3 rapport
de voordelen voor jou

SOC 3 - De voordelen voor jou

Transparantie en eerlijkheid zijn dé kernwaarden van Qwoater. Wij vinden het belangrijk dat onze huidige én toekomstige klanten een kijkje in onze keuken krijgen. Wederzijds vertrouwen is immers cruciaal voor een goede samenwerking. Als lezer van het SOC 3-rapport zie je hoe wij in alle lagen van onze processen omgaan met jouw klantgegevens. En hoe we daarbij rekening houden met de privacy en veiligheid van jou als klant.

Uit het SOC 3-rapport blijkt dat Qwoater …

… zich inzet voor de veiligheid van de software;

… de software 24/7 beschikbaar maakt;

… voldoende mate van vertrouwelijkheid creëert;

… de privacy van klanten waarborgt.

Lees wat Qwoater doet om jouw veiligheid te vergroten.

Aanmelden
Nieuwsbrief