Digitaal Ondertekenen met Qwoater

Structureren

archiveren

Archiveren

structureren

Delen

delen

Creëren

creëren

Digitaal Ondertekenen met Qwoater

Welkom bij digitaal ondertekenen via Qwoater; dé dienstverlener voor veilig werken met documenten. Qwoater helpt accountants, administratiekantoren en hun klanten (werkgevers) bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde digitale dossiers. Dat doen we onder andere door deze dienst die het digitaal ondertekenen van documenten mogelijk maakt. Benieuwd wat jouw onderneming op jaarbasis kan besparen met digitaal ondertekenen? Bereken het met onze Digitaal Ondertekenen Bespaartool!

Digitaal ondertekenen

Geen pen en papier nodig

Digitaal ondertekenen met Qwoater biedt je een volledig veilige, betrouwbare en efficiënte manier van ondertekenen, maar dan digitaal. Hierdoor is het niet meer nodig om documenten af te drukken, met pen te ondertekenen en daarna weer te digitaliseren. Ondertekenen wordt hierdoor sneller en gemakkelijker terwijl de juridische waarde van de digitale handtekening gelijk is aan die van de traditionele handtekening met een pen.

hix

Powered by Hix

Voor het digitaal ondertekenen van documenten maken we gebruik van Hix. Hix biedt een oplossing waardoor jij eenvoudig en veilig digitaal documenten ondertekend. Nadat een document is ondertekend kun je deze sealen, waardoor deze niet meer op een later moment te wijzigen is. Zo ben je er zeker van dat documenten met een geldige handtekening ook daadwerkelijk door jou getekend zijn. Voor meer informatie over digitale handtekeningen en de dienstverlening van Hix kun je terecht op hun website.

Waar vind ik het ondertekende document terug?

Zodra alle partijen het document succesvol ondertekend hebben, ontvang je daarvan een bevestiging per e-mail. Het ondertekende document kun je vervolgens terugvinden in je digitale dossier in Loket.nl. Heb je nog geen toegang tot je digitale dossier in Loket.nl? Neem dan contact op met degene die jou verzocht heeft het document te ondertekenen, voor toegang tot je dossier of een kopie van het ondertekende document.

Aanmelden
Nieuwsbrief