Waarom onderteken jij nog met pen en papier?

Qwoater avatar
Door Qwoater

Met papier werken is niet meer van deze tijd. Ondertekenen van documenten gaat echter nog vaak standaard met pen en papier. Documenten printen, tekenen, scannen en weer digitaal verwerken; te veel handelingen voor een eenvoudig proces. Digitaal ondertekenen van documenten is vele malen efficiënter.

Digitaal werken wordt stilletjes aan de norm. Zonder de juiste software en systemen lopen veel bedrijven snel vast. Digitaal ondertekenen van documenten blijft echter nog achter. Printen, ondertekenen en weer digitaliseren is nu nog de meest voorkomende praktijk. Het is veel eenvoudiger om het hele ondertekenproces te digitaliseren. Dat is precies wat Qwoater gaat doen. Bovendien wordt de juridische waarde van de oplossing voor digitaal ondertekenen van Qwoater hetzelfde als die van de traditionele handtekening.

Digitale handtekening

Met de digitale handtekening van Qwoater wordt ondertekenen vele malen efficiënter. Contracten ondertekenen met je klanten gaat sneller. Je klanten kunnen arbeidsovereenkomsten die ze aangaan met hun personeel ook digitaal ondertekenen en meteen integreren in personeelsdossiers. Zo versnel je werkprocessen en krijgt efficiënter werken weer een impuls.

Qwoater werkt momenteel hard om digitaal ondertekenen mogelijk te maken. Binnenkort integreren we deze functionaliteit in onze dienstverlening. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over digitaal ondertekenen van documenten.

Wil je in de tussentijd meer informatie over de efficiënte diensten van Qwoater?

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief