Nieuwsbrief Qwoater december

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en updates van Qwoater? Lees het in onze nieuwsbrief van december en ontdek meer!

Kerst en nieuwjaar staan alweer voor de deur, maar wij hebben niet stilgezeten. We hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat je dit jaar goed kunt afsluiten, maar ook komend jaar weer soepel van start kan. In deze nieuwsbrief vind je meer over het delen van documenten met derden, besparen met digitaal ondertekenen en meer!

 

Documenten delen met derden

december-1

Sinds vorige week hebben we nieuwe functionaliteiten toegevoegd waarmee je documenten tijdelijk en op een veilige manier kan delen met personen die geen toegang hebben tot QwoaterDIRECT of één van de andere gekoppelde software oplossingen. Dit betekent dat je minder bestanden hoeft te versturen via e-mail wanneer je een document tijdelijk beschikbaar wilt maken voor bijvoorbeeld een adviseur of het UWV. We hebben het delen van documenten met derden zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Lees hier hoe je dit doet

 

Bespaar met digitaal ondertekenen

Onze oplossing voor digitaal ondertekenen wordt al door veel organisaties gebruikt. Niet alleen voor het ondertekenen van arbeidsovereenkomsten, maar ook voor andere documenten zoals bijvoorbeeld loonheffingsverklaringen. Maak je hier nog geen gebruik van of twijfel je over de waarde van digitaal ondertekenen? Bereken dan de besparing die het oplevert met onze bespaartool!

Bereken jouw voordeel

Naast kostenbesparend is digitaal tekenen ook veiliger, betrouwbaarder en sneller. Starten met digitaal ondertekenen is dus een goed voornemen voor 2023! Je kunt de digitaal tekenen functionaliteit zelf activeren in Loket.nl via het product “Ondertekenen documenten” en in QwoaterDIRECT door het toewijzen van dit recht aan een gebruikersrol.

Geïnteresseerd, of benieuwd naar de kosten die wij in rekening brengen voor digitaal ondertekenen? Mail ons via info@qwoater.nl.

 

Documenten eenvoudig verplaatsen tussen dienstverbanden

Het komt regelmatig voor dat werknemers een nieuw dienstverband krijgen. Vanuit Loket.nl moeten de bestaande HR-documenten dan aan het nieuwe dienstverband gekoppeld worden. In QwoaterDIRECT is het eenvoudig gemaakt om documenten op werknemersniveau te zien. Ook kun je hiermee documenten met een paar klikken naar een ander dienstverband verplaatsen, zodat ze meteen in Loket.nl in het laatste dienstverband getoond worden.

 

Webinar QwoaterDIRECT

Ben je benieuwd naar QwoaterDIRECT en wil je meer weten over de positionering en de functionaliteiten? Wij hebben speciaal voor jou een webinar opgenomen waarin dit allemaal wordt toegelicht.

Bekijk het webinar

december-2

Wil je QwoaterDIRECT uitproberen? Mail ons via info@qwoater.nl

 

Roadmap

Ook voor het aankomende jaar hebben we een aantal nieuwe plannen klaarliggen. Zo gaan wij komende periode aan de slag met deze uitbreidingen:

  • Ondersteuning van dossiers voor natuurlijke personen en IB-dossiers.
  • Eén document eenvoudig plaatsen in dossiers van meerdere klanten of werknemers.
  • Automatische vernietigingstermijnen aanpasbaar op provider niveau.
  • Vernietigingstermijnen uitbreiding naar dossiers van vertrokken klanten.

We hopen je hiermee genoeg geïnformeerd te hebben in onze laatste nieuwsbrief van dit jaar. Mocht je vragen hebben over deze nieuwsbrief neem dan contact met ons op! 

We wensen je namens ons team een hele fijne kerst en een gelukkig en vooral succesvol nieuwjaar toe!

Met vriendelijke groet,

Team Qwoater

Vragen over de nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief