Voorjaars nieuwsbrief 2023

Lees meer over de laatste updates en ontwikkelingen van Qwoater in onze nieuwsbrief van april. Ga direct naar onze website.

Beste lezer,

De lente is nu echt van start! In deze nieuwsbrief nemen we je mee in de nieuwe updates binnen ons bedrijf. Qwoater blijft groeien en ontwikkelen. Zo hebben we bijvoorbeeld een nieuwe digitaal ondertekenen partner én zijn we verhuisd.

In deze nieuwsbrief

 • Nieuwe digitaal onderteken partner: Securelogin
 • SOC 2 en SOC 3 Rapport 2022 nu beschikbaar
 • IB dossiers nu beschikbaar in QwoaterDIRECT
 • Meer ruimte; Qwoater is verhuisd
 • Ontdek Accountancy: the Human X-perience
 • Roadmap

securelogin logo

Nieuwe digitaal onderteken partner: SecureLogin

Rechtsgeldige digitale ondertekeningen worden in de loop van de maand mei omgezet van de ondertekenpartner SignRequest naar SecureLogin. De nieuwe partner is een bekende naam in de accountancy en gaat samen met ons de functionaliteit verder ontwikkelen.

De werking van digitaal ondertekenen zal in functionele zin niet veranderen, het blijft dus zoals je gewend bent. Wel zullen de mails die verstuurd worden aan ondertekenaars er iets anders uitzien, net als de schermen waarin een document ondertekend wordt. Uiteraard voldoet SecureLogin aan dezelfde eisen als SignRequest als het gaat om rechtsgeldigheid, beveiliging en vertrouwelijkheid.

Benieuwd naar de precieze verschillen? Lees op ons support portaal ons artikel over de overstap. Het hele artikel of de bijlage bij het artikel kan gedeeld worden met klanten. Dit is vooral raadzaam bij klanten en personen die regelmatig digitaal ondertekenen.

In de loop van 2023 zal Securelogin ook een koppeling met Qwoater realiseren voor de opslag en verwerking van klantdocumenten vanuit hun oplossingen. Met deze koppeling kunnen de Qwoater dossiers ook beschikbaar gemaakt worden via Securelogin. Zo ontstaat er een mooie tweezijdige integratie voor de gezamenlijke klanten!

soc 3 rapport

SOC 2 en SOC 3 Rapport 2022 nu beschikbaar

De externe SOC 2 audit van Qwoater is begin maart afgerond. Ook dit jaar zijn er geen bevindingen gedaan. Daarom kunnen wij ook over het jaar 2022 het SOC 3 rapport publiekelijk delen.

Bekijk het rapport hier.

Het SOC 2 rapport is ook opvraagbaar met alle details. Stuur gerust een email naar info@qwoater.nl.

IB-dossiers nu ook beschikbaar in QwoaterDIRECT

Sinds de laatste versie van QwoaterDIRECT ondersteunen we, speciaal voor de samenstelpraktijk en voor fiscalisten, de opbouw van IB-dossiers in Qwoater. Hiermee hebben we weer een goede stap gezet naar het volledig beschikbaar maken van alle klantdocumenten voor onze accountancy klanten.

qwoater team

Meer ruimte; Qwoater is verhuisd

Onze locatie, op de derde verdieping van het Van Spaendonck Ondernemingshuis, werd door de groei van onze organisatie te klein. Vanaf begin maart zijn wij daarom verhuisd naar de 7de verdieping binnen hetzelfde pand, waar meer ruimte voor ons en onze groei is.

Namens het hele team bedanken wij jullie voor het vertrouwen en de waardering die deze groei mogelijk maakt!

Ontdek Accountancy: the Human X-perience

Op donderdag 15 juni organiseert SecureLogin de allereerste editie van Accountancy: the Human X-Perience. Een evenement dat je niet wil missen. Op dit gratis event staan daarom allerlei IT-bedrijven, waaronder Qwoater, met goede producten waar jij als accountant op kan bouwen. Jij gaat na het event vól inspiratie, nieuwe kennis, connecties weer voldaan naar huis. Meld je direct aan via de volgende link!

Aanmelden

Roadmap

Op dit moment werken aan de volgende vernieuwingen en uitbreidingen:

 • Het eenvoudig overdragen van HR-dossiers aan vertrekkende werknemers via de Documentenbox koppeling.
 • Afronding van de mogelijkheid om digitaal tekenen via PKI Signing uit te kunnen voeren wanneer je PKI Signing klant bent.
 • Eén document eenvoudig plaatsen in dossiers van meerdere klanten of werknemers.
 • Afsluiting van jaardossiers.
 • Automatische vernietigingstermijnen aanpasbaar op provider niveau.
 • Vernietigingstermijnen uitbreiding naar dossiers van vertrokken klanten.

Vragen over de nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief