Nieuwsbrief mei 2023

Lees meer over de laatste updates en ontwikkelingen van Qwoater in onze nieuwsbrief van mei. Ga direct naar onze website.

Ook met de zomer in aantocht houden we je graag op de hoogte van onze laatste updates en ontwikkelingen. Zo kun jij weer up-to-date aan de slag. Vanaf nu is het onder andere mogelijk om veilig documenten over te dragen aan vertrekkende werknemers en kunnen documenten in bulk gedownload worden. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief

 • Eenvoudig overdragen van HR-dossiers aan vertrekkende medewerkers
 • PKI Signing koppeling is actief
 • Documenten onwijzigbaar opslaan
 • Bulkdownload mogelijk
 • Werknemersvelden worden niet meer getoond in QwoaterDIRECT zonder rechten
 • Ontdek meer van Qwoater tijdens ons webinar
 • Roadmap

Eenvoudig overdragen van HR-dossiers aan vertrekkende medewerkers

Het is sinds kort mogelijk om vanuit QwoaterDIRECT veilig en gecontroleerd het HR-dossier over te dragen aan een vertrekkende medewerker. Dit met een paar eenvoudige klikken en zonder gebruik van e-mail. De documenten worden beschikbaar gesteld in een veilig documentenbox-account waar de medewerker zelf eigenaar van is. Zo voldoe jij direct aan de wetgeving op dit gebied. Voor meer informatie of tarieven?

Neem contact met ons op

pki-signing-koppeling-is-actief-2

PKI Signing koppeling is actief

In maart kondigen we het al aan, er komt een koppeling beschikbaar met PKI Signing. Inmiddels is deze koppeling opgeleverd. Hierdoor kun je als PKI Signing gebruiker je eigen omgeving gebruiken bij digitaal ondertekenen, en hoef je niet persé onze standaard ondertekenoplossing te gebruiken. Wil je gebruik van deze optie maken?

Neem contact met ons op

documenten-definitief-archiveren

Documenten definitief archiveren

Zijn je documenten definitief? Deze kunnen onwijzigbaar gearchiveerd worden zodat verdere aanpassingen van het document onmogelijk zijn. Dit geeft jou nog meer controle over je documenten. Dit is één van de stappen die we maken om ervoor te zorgen dat we het afsluiten van boekjaardossiers volledig kunnen ondersteunen.

Download Selectie

Sinds de laatste release kunnen gebruikers met de juiste permissie, meerdere documenten in één actie downloaden. Kies hiervoor de documenten en klik op document selectie / download selectie.

Werknemersvelden worden niet meer getoond in QwoaterDIRECT zonder rechten

​​Werknemersvelden en kolommen worden in QwoaterDIRECT niet meer getoond indien je geen rechten hebt tot documenten van werknemers. Wel zo duidelijk voor als je in de samenstelpraktijk werkzaam bent.

ontdek-qwoaterdirect-in-ons-webinar

Ontdek QwoaterDIRECT in ons webinar

Met QwoaterDIRECT wordt document management makkelijker dan ooit. Onze software geeft jou de mogelijkheid om samen te werken met accountants, werkgevers en werknemers. Zo verbeter jij je werkproces. Wil je meer weten over QwoaterDIRECT? Bekijk dan ons webinar.

Bekijk het webinar

Roadmap

Op dit moment werken we aan de volgende vernieuwingen en uitbreidingen:

 • Afsluiten van boekjaardossiers.
 • Bestaande documenten eenvoudig kopiëren naar dossiers van andere klanten of werknemers.
 • Eén document eenvoudig plaatsen in dossiers van meerdere klanten of werknemers.
 • Automatische vernietigingstermijnen aanpasbaar op provider niveau.
 • Vernietigingstermijnen uitbreiding naar dossiers van vertrokken klanten.

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je vragen hebben over deze nieuwsbrief, mail ons dan via info@qwoater.nl. Zouden jouw collega’s ook op de hoogte moeten zijn van onze updates? Ze kunnen zich via deze link aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Team Qwoater

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Aanmelden
Nieuwsbrief